Hvalsø Skole

Der er skinner og kroge monteret, og de skal anvendes. Kontaktpersoner på skolen for udstillere: Lars Hansson, laon@lejre.dk & Katja Fabrin, katja@yellowtiger.dk

Rådhuset i Hvalsø

Udstillende kunstnere aftaler selv ophængnings- og nedtagningstidspunkt med rådhusbetjent Tina Janco, tlf. 5135 6091, tini@lejre.dk. Husk, at rådhuset lukker tidligt om fredagen. Ophængning og nedtagning bør i øvrigt så vidt muligt ske i rådhusets åbningstid. Udstillingsarealet er området til venstre gennem Borgerservice og ud mod vinduerne. Her kan der hænge ca. fem billeder. Dertil kommer de to lange gange, som man kommer ind til gennem to låste glasdøre. Klienterne/besøgende på rådhuset har ikke umiddelbart adgang til de gange, men det er et stort og direkte udtrykt ønske fra de ansatte, at vi også hænger billeder på disse gange, så de i deres hverdag får nogle kunstoplevelser. Overalt er der opsat nemt regulerbare kroge. Der er ikke behov for stige ved ophængningen. Lav gerne din egen A4-plakat til ophængning ved udstillingen til venstre for Borgerservice. Må kun opsættes vha. malertape.

Rådhuset i Allerslev

Kulturhuset Domus Felix, Lejre

Bygaden 20, 4320 Lejre er byens gamle mejeri, Allerslev Andelsmejeri,senere Lejre Andelsmejeri sluttende af med at huse maskinfabrikken Felix (mejeriudstyr). Bygningen fremtræder rå som opført 1889 og kun nænsomt renoveret. Ejer er Lejre Kommune, men huset drives af foreningen Domus Felix. Både den store sal med indgangsparti (og køkken) og den mindre, Fløjen, på 1. sal anvendes af aftenskoler (yoga) og foreninger til offentlige arrangementer såsom borgermøder og foredrag, men også til bankospil og det populære ‘Spis i Felix’. Lokalerne er i brug så godt som hver dag i sæsonen. I Salen er der plads til ca. 100 deltagere siddende ved borde, mens der i Fløjen er plads til ## gæster. Der er handicaptoilet og handicapparkering, men antallet af parkeringspladser er begrænset. Ophængningsskinner forefindes, og i salen er der mulighed for ophænger, som også omfatter 2-3 værker i meget stort format. Udstillingsperioden er normalt en måned. Aftalen mellem Domus Felix og Lejre Kunstforening går ud på, at kunstforeningen skal sørge for ‘noget på væggene’ i perioder, hvor Domus Felix ikke selv har udstillinger af en eller anden art. Det totale antal billeder i Salen vil være ca. og i Fløjen ca. #.

Plejecenteret Bøgebakken, Lejre

Hvalsø Ældrecenter

Lægehuset Gyvelvej, Kirke Hyllige

GÅ TIL FORSIDEN

Senest revideret 24. januar 2022